IBD Recovery Pill: Frequently-Asked Questions

Frequently-Asked Questions

 

1. Question: Judging from your clinical trials, how long do you think it would take for your product to cure my disease?
 
Answer: generally speaking, it requires 2 treatment courses (66 days) to gain a relatively sound improvement, depending upon patients' practical condition. Patients can try one treatment course (33 days) to see the result before taking next step. For most patients with ylcerative colitis or Crohn's disease it requires at least 6 months for a cure. 
 
2. Question: What kind of combination you use very often to treat ulcerative colitis and Crohn's disease? Are there any other options?

 

 

 

Answer: Most often we choose IBD Recovery Capsule Serie # 1 and Serie # 6 to treat ulcerative colitis and Crohn's disease because they are verified to be more effective, less side effect for long time oral taking. We have to make sure the two points above-mentioned can be guaranteed. There is other option like serie # 1 & serie # 2 but used not often.

 

3. Question:  How long do the effects of this treatment last?

 

 

 

Answer: Once cured, there will be no recurrence easily. But patients are advised to take one treatment course in extra to solidate the effect, if possible. Also, please keep a healthy life style even improvement or a cure is gained. This is very important.

 

4. Question: How many pills are in each bottle?

 

 

 

Answer: One bottle contains 75 capsules for oral taking. 3 times daily.

 

5. Question:  Do you offer a money-back guarrantee (warranty) if your medicine cannot work?

 

 

 

Answer: It sounds nice but the practical operation face lots of uncertainty. The first is the establishment of intermediate institution to preside over the process and issuing correct judgement. It is not easy and hope in future there may emerge such institutes.

 

6. Question: Does your product have side effects?

 

 

 

Answer: All ingredients are natural Chinese herbs and till now we did not receive any obvious side effects reports from patients. Chinese herbal medicine features much less side effects in comparison with Western medicine.

 

7. Question: How do you ship the medicine to us and how long we can receive our order?

 

 

 

Answer: We choose China Post to ship the medicine and most often within 14 - 28 days patients can receive the meidcine. China Post has an online tracking site http://intmail.183.com.cn/ We can provide the register number of the medicine parcel and you can check the status of it. But please note you can only know the status within China. Once out of China you cannot know anything except you are sure it arrives at the destination country--because postal service of foreign countries do not have their responsibilty to scan the bar code and input info regarding its status, we guess.

 

8. Question: Are there some abstinence when taking your herbal medicine?

 

 

 

Answer: Yes, please abstain from alcohol, sweet cookies, vinegar, soy sauce, peppery, greasy, spicy food and below-room temperature food. Take food of plain flavor. This is very important issue.

 

9. Question: Can I take other medicine when in the same time I take your medicine?

 

 

 

Answer: You are advised not to do so. Some unexpected interaction may happen and no one can tell you what will happen. Please have three hours of time separation if you persist in doing so.

 

10: Question: Can I continue taking vitamin?

 

 

 

Answer: Yes, you can, but at the moderate dose.

 

11: Question: Can I take your medicine while in the same time I choose surgery?

 

 

 

Answer: Yes, you can, but you are advised to first seek opnion from your doctors.

 

12: Question: Can I stop taking the medicine halfway?

 

 

 

Answer: no, we do not think it is a good idea. Have confidence and continue taking the medicine for at least 6 months if really there emerges sound effect. Only persistence can help you finally

 

13. What action you would take if we cannot receive the medicine we ordered?

 

 

 

Answer: please report the issue to us if you cannot receive the medicine within 28 - 38 days (after making your payment). We will contact China Post to investigate the status of it. Within 40 days to 55 days you can demand a new parcel to be sent or refund. We would initiate the process to do our best to secure the customers' interest. As to refund, we will refund all we received in actuality (except commission fee PayPal deducted).

 

14. I want to watch some video to know more about ulcerative colitis and crohns disease
Answer: The following below is a video showing a patient with such illness.


 

 
Video: Narration by a patient with Crohns disease

 

   


 

 

 
 

Hunan Yongzhong TCM Hospital
9-1 Nanjin Zhong Road.
Lingling District
Yongzhou, Hunan Province, 42500 China
Tel: 0086-181-0241-0320
Website: www.colitismedicine.com
For more info please contact Doctor. Chen